Kuohijoen Kyläyhdistys-Vepari ry myy erilaisia Kuohijoki-aiheisia tuotteita, joista saadut myyntitulot käytetään vähentämättöminä kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseen sekä kyläyhdistyksen kohteiden ylläpitoon. Kuohijoki-tuotteita on saatavilla Kesäkahvila Munkki ja Rinkelissä, Veparin kesäkaupassa sekä Camp FinLakessa tai tilattavissa postikuluja vastaan osoitteesta kuohijoki(at)kuohijoki.fi.

Kuohijoki-kalenteri 2021

Kuohijoki 2021 -kalenteri on laadukasta kotimaista Aikataoksen avainlippu-tunnuksen saanutta painotyötä, sisältäen kotimaiset nimipäivät ja liputuspäivät, ja jokainen kuukausi on kuvitettu Kuohijoelta otetulla maisemakuvalla.

Hinta: 10 €/kpl, 90 € / 10 kpl

T-paidat

Väri harmaa, koko XL

Laadukas ja kestävä Fruit of the Loom -paita. 100-prosenttista puuvillaa. Kuohijoki-painatus oikeassa hihassa. Värit harmaa, oliivi ja vihreä. Suora malli, koot S–XXL. Myös naisten LADYFITT-malli, koot S–XXL.

Hajakokoja saatavana myös Veparin talo -logolla.

Hinta: 10 €

Kuohijoki-kassit

Kevyt, mutta erittäin kestävä ostoskassi kuitukankaasta. Kassissa Veparin talo -painatus. Värit kirkas sininen, punainen, lime, oranssi ja tummansininen. Koko 38x33x25,4 cm, sangat 25,4 cm.

Hinta 6 €/kpl, 15 € / 3 kpl